• OrhanGazi Mh, Masar Tower, Konuralp 430,SK
  • Pazartesi 08:30 - 18:00
  • Telefon

    0532 479 48 60

  • E-Mail @

    info@duzcepergola.com

Çift Açılır Tente Fiyatları

Çift Açılır Tente Fiyatları

ÇİFT AÇILIR TENTE FİYATLARI
Çift açılır tente fiyatları
 özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Tente kullanım alanı her geçen gün artarken tente çeşitleri de her geçen gün karşımıza farklı tasarımları ile çıkmaktadır. Çift açılır tente uzun süredir birçok kullanım alanında en doğru seçim olarak kullanılıyor. Özellikle tasarım olarak şık bir duruş sergileyen tenteler oldukça kullanışlıdır. Çift açılır tenteler oldukça geniş bir alanı güvenli bir şekilde koruma altına alır. Bu sebeple doğru seçeneklerden çift açılır tenteler özellikle sabit bir iskeleti ile birlikte bir yerde duran iki yana doğru açılabilen bir üründür. 
Bu sebeple çok geniş bir alanı koruma altına alabilir. Eğer geniş bir alana sahip bir yer söz konusu ise bu tenteler doğru bir seçenek olacaktır. Ayrıca tente yerde konumlandığı için küçük alanlarda kullanımı oldukça zordur. Bahçelerde çift açılır tente kullanımı ise ilk sırada yer almaktadır. Bahçelievler de metrekare sıkıntısı yaşanmaz. Kişiler alanı olabildiğince geniş ve rahat bir şekilde kullanır. Hal böyle olunca çift açılır tenteler muhteşem bir alan ortaya çıkarmaktadır. Bahçede uzun zaman geçirenlerin veya geçirmek isteyenlerin kullanabileceği bir araçtır. 
Özellikle açık hava düğünlerinin yapıldığı bahçelerde de tercih edilmektedir. Masaların arasına yerleştirilen tenteler yalnızca istenildiği zaman açılmaktadır. Bu sebeple kullanışlıdır. Gündüz düğünlerinde güneşten korunmak için akşam saatlerinde yağış bulunuyor ise yağıştan korunmak için kullanılmaktadır. Bu sebeple tam bir açık hava düğün ortamı oluşturmaktadır. 
Bulunduğumuz ortamda montaj mümkün değilse çift açılır tente nasıl kullanılır? 
Masaflı tenteler ya da Pergola sistemleri kullanılırken yapıların kendisine de ihtiyaç duymaktadır ve bu yapının ana iskeleleri yapıya monte edilerek güvenli bir şekilde sunulmaktadır. Pergola sistemi kullanılmış ise çok geniş bir alan ekstra olarak koruma altına alınmak istiyor ise direkt bu sistem kullanılmaktadır. Bahçe gibi alanlarda veya uzaklaştırılan alanlarda kullanılacaksa tente çeşitleri ile sınırlanma gerekebilir.